Konfliktus kegyúr és a káptalan közöt
Citovanie listu jedného z hlavných úradníkov Sabinovskej redakcie Felvidéki Ujság, ako reakcia na článok z 16.11.1912. Podľa m,enovaného úradníka neide o konflikt čo však noviny vyvracajú