Ezer népszövetségi tag Kassán
Úvodník o slávnostnom odovzdaní zoznamu mien členov košickej katolíckej ľudovej jednoty. Počet členov dosiahol tisíc a zoznam bol odovzdaný biskupovi Augustínovi Fischer-Colbrie