A Kassai Népszovetség uj esztendeje
O návšteve delegácie Košickej katolíckej ľudovej jednoty pod vedením Alojza Kleknera u biskupa Augustína Fischer-Colbrie. Pochválili sa nárastom členskej základne spolku a tým, že získali 500 predplatiteľov časopisu "Uj Lap"