Verejné poďakovanie - Péter, Michal 1867-1932
Poďakovanie z pera evanjelického reformovaného (kalvínskeho) farára Sečoviec grófovi Dionýzovi Andrášimu za finančný dar 2 tisíc korún ako pomoc pri renovácii kalvínskeho kostola v Sečovciach