Kinevezések.
Správy o menovaniach v januári 1904 - súdny podnotár Viliam Algay bol menovaný ku kráľovskému okresnému súdu v Humennom. Pisár Bartolomej Szentmihályi bol pridelený ku slúžnovskému úradu v Kráľovskom Chlmci a finančný praktikant Ján Fileppich bol menovaný do Sátoralajaujhely