Mükedvelői előadás
Správa o tom, že mládežnícky spolok z Michaloviec usporiada 30. januára 1904 spolu s miestnym spevokolom ochotnícke divadelné predstavenie. Uvedú 2 veselohry, jednoaktovky autora Tihaméra Almásiho: A miniszterelnök bálja, Rendelő óra [Bál u pána ministra, Ordinačné hodiny]