Magyar Hans Sachs - Kóy Sándor sikere - Gombos, Bertalan 18??-19??
Kladné hodnotenie literárnej činnosti čižmárskeho remeselníka zo Sátoraljaújhely - začínajúceho básnika Alexandra Kóy-a, ktorého činnosť budapeštianske noviny "Magyarország" kladne hodnotia a prirovnávajú ho k nemeckému básnikovi Sachsovi. Uverejnenie dvoch z jeho básní