Az evangelikusok iskolája : fejlesztik a polgárit : az elemi iskolát beszüntetik.
Na zasadaní presbytéria evanjelického a.v. cirkevného zboru v Košiciach pod spolupredsedníctvom farára Vojtecha Mohra a inšpektora Dr. Ladislava Broósza na návrh Olivera Nagya Eöttevényiho zrušili v Košiciach ľudovú konfesijnú školu a tieto miestnosti využijú na rozšírenie meštianskej školy. Minister školstva pridelil tejto škole ročných 4166 korún podpory