A kassai evangelikusok tiltakozása : a Boromeus-enciklika ellen : egyházmegyei közgyülés.
Správa o uznesení zhromaždenia Predtiského dištriktu pod predsedníctvom hlavného inšpektora Štefana (István) Radványiho. Na návrh poslanca Ladislava Hammersberga podajú protest proti vydaniu encykliky "Editae saepe