Reformátusok közgyülése : öszeült az egyházmegye : az őszi közgyűlés.
Správa o priebehu zasadania vo veľkej župnej sieni pod predsedníctvom seniora Kolomana Révésza a hlavného kurátora Jozefa Mecznera