Br. Jósika Gyula temetése : a nagymihályi gyászünnep.
Krátko o smútočnom akte tragicky zosnulého košického kaplána. Mená účastníkov pohrebu z Košíc za jednotlivé organizácie a za katolícku cirkev. Informácia o tom, že jeho telesné pozostatky budú prevezené do obce "Várfalva", kde je rodinná hrobka [pravdepodobne myslené obec Vlaha = Magyarfenes (Rumunsko), kde sa menovaný narodil]