Az izr. anyahitközségböl.
Správa o zasadaní židovskej náboženskej obce v Košiciach, na ktorom predstavenstvo podalo hlásenie o činnnosti za rok 1911 a prejednávali sa odvolania proti náboženskej dani. Peňažnými záležitosťami bol poverený Július Fuchs