Uj egyházi gondnok.
Na uvoľnené miesto po demisii E. Spielmanna na post kurátora I. evanjelického a.v. cirkevného zboru v Košiciach bol menovaný penzionovaný riaditeľ meštianskej školy Alex Augusztiny