Az evangelikus egyház közgyűlése.
Na valnom zhromaždení evanjelickej a.v. cirkvi pod predsedníctvom farára Vojtecha Mohra a cirkevného inšpektora Dr. Ladislava Brósza o.i. sa rodhodli odovzdať cirkevné umelecké poklady košickému múzeu. Vyslovili poďakovanie učiteľovi meštianskej školy Františkovi Steigerovi pri príležitosti jeho odchodu do dôchodku. Cirkev dostáva na školy štátnu podporu vo výške 4168 korún