Esküvő.
Správa o tom, že gréckoktatolícky novokňaz Emil Petách z užhorodského seminára 19.02.1904 uzatvoril sobáš vo Vojčiciach. Nevesta bola vnučkou tamojšieho gréckokatolíckeho farára Jozefa Fesztora