A nagymihályi függetlenségi kör bálja
Správa o pripravovanom spoločenskom podujatí v Michalovciach koncom januára 1904, ktoré pripravuje michalovský kruh nezávislých. Finančný zisk venuje na podporu vlastnej činnosti