Egyházmegyei hirek
Správa o menovaní rímskokatolíckych farárov košickej diecézy: Adolfa Lahocsinszkeho vicedekana z Veľkých Trakan, Bartolomeja Szokolszkeho farára Slivníka do cirkevnej hodnosti "prísediaci sv. stolice"