Gyermekszinielőadás
Správa o ochotníckom predstavení, ktoré predviedli žiaci štátnej ľudovej školy v Sečovciach 18. februára 1904. Predstavenie s deťmi nacvičili učkiteľky Annna Neuwirth a Istvánné Pribek