Iskola látogatás
Správa o tom, že školský inšpektor Zemplínskej župy Štefan (István) Beregszászy navštívil pracovne vo februári 1904 obce Vranov, Sedliská, Kručov, Komarovce a Zlaté s cieľom zorganizovať v obciach štátne školy