Részvényaláírási felhivás
- s dátumom stanoveným do 15.04.1904, kedy sa založí v Kráľovskom Chlmci hospodárska a obchodná banka, účastinná spoločnosť (Királyhelmeczi Gazdasági és Kereskedelmi Bank). Menoslov riaditeľskej rady a ich pôsobenie podľa obcí: Jozef Soltész statkár z Kráľovského Chlmca, Ján Loy - notár v Lelesi, Móric Fuchs statkár z Bodrogkereszturu atď. Účastinná spoločnosť sa zakladá na dobu 50 rokov