A gálszécsi plakáttépés
Úvodník sa zaoberá zakladajúcou schôdzou sečovskej sekcie strany nezávislosti v Sečovciach 6. marca 1904. Upozorňuje aj na to, že tamojší policajti ztrhli plagáty pozývajúce na zhromaždenie. V Sečovciach a okolí veľké oduševnenie za samostatnosť