A gálszécsi plakáttépés március 9.
Úvodník sa zaoberá zakladajúcou schôdzou sečovskej sekcie strany nezávislosti v Sečovciach 6. marca 1904, kedy policajti strhli plagáty pozývajúce na ňu. Polemika okolo osoby hlavného slúžneho a jeho úlohy