Ferencz Thuránszky - M. E. [= Matolay, Etele] 1825-1916; Matolay, Etele, 1825-1916
Nekrológ [z pera podžupana Zemplínskej župy Atilu (Etele, Ede) Matolayho]. V menovanom stráca otca hlavný notár Zemplínskej župy Ladislav Thuránszky. Prehlásenie rodiny