Áthelyezés
Správy o personálnych zmenách vo verejnom a spoločenskom živote v Zemplínskej župe. Gabriel Szmik, kráľovský hlavný lesník ukončil vo februári 1904 pôsobenie v Sátoraljaújhely a bol preložený do Košíc. Dezider Grosch, pomocný inžinier v Sátoraljaújhely ukončil tamojšie pôsobenie vo februári 1904 a bol preložený do Brašova (dnes Rumunsko)