A Bánóc-deregnyői vasut-
Správa o rokovaniach mesta Michalovce v záujme výstavby železničnej trate Bánovce-Drahňov. Michalovce odmietli aby trať viedla od stanice ku mlynu cez hradskú a aby bolo mesto aj finančne zainteresované. Trať by bola prínosom pre Užhorod ale nie pre Michalovce