Közgyűlési meghívó
Pozvánka na riadne valne zhromaždenie účastinárskej spoločnosti "Bodrogszerdahely Imunis homoki szölőtelep" 13.03.1904. Program. Pozvánka datovaná v Sátoralajújhely 31. januára 1904