A nagymihályi függetlenségi pártkör -
Pozvánka na pripravované spoločenské podujatie (koncert spojený s tanečnou zábavou) vo všetkých miestnostiach hotela "Csillag" [Hviezda] v Michalovciach 23. januára 1904. Program. Zisk venujú pre spolkové potreby