A bánócz-ungvári vasut-
Správa o rokovaniach v obci Malčice v záujme výstavby železničnej trate Bánovce-Užhorod. Malčice sú ochotné, ak dostanú železničnú stanicu, prispieť výškou 30 tisíc korún. Rozhoduje sa medzi obcami Malčice a Budkovce