Kóy Sándor sikere
Uhorská akadémia vied vypísala celokrajinské výberové konanie tzv. "Farkas László pályazata" [súbeh Ladislava Farkasa]. Alexander Kóy poslal jednu báseň (Osztrák Máli). Vybraté boli dve básne a práve medzi nimi hore menovaná