Halálozások
Správy o úmrtí : penzionovaného richtára obce Luhyňa Štefana Boldizsára vo veku 69 rokov dňa 14. apríla 1904 a * Mikuláša Onodiho, kalvínskeho učiteľa v Malčiciach 4 apríla 1904. Pohrebnú reč nad hrobom učiteľa mal farár z Bánoviec nad Ondavou Jozef Hutka