Bíróválasztás Töketerebesen
Správa o pripravovanej voľbe richtára Trebišova , ktorá sa uskutoční 1. októbra 1904. Sú dvaja kandidáti: Bartolomej Kozáky, ktorý vedie agendu súdobo a Karol Szládek, vodohospodársky riaditeľ