Rákoczi
Úvaha na tému miesta uloženia telesných pozostatkov Františka Rákociho II. Mesto Košice požiadalo, aby mohlo jeho pozostatky previezť z Turecka a uložiť v Košiciach. Ako dôvod uvádzajú jeho vrúcny vzťah k mestu. Rákoci je však rodák zo Zemplína a preto otázka či by nemal radšej ležať v mieste rodiska [Borša]