Áthelyezések
Správa o preložení (na vlastnú žiadosť) účtovného kontrolóra Štefana Danilovicsa zo Sátoraljaújhely do Košíc. * Finančný kontrolór Kazimír Nyomárkay preložený zo Zilahu (dnes Zalău - Rumunsko), do Sátoraljaújhely