Rákoczy sírja - Zsindely, István 1869-1906
Úvodník z pera profesora kalvínskeho kolégia v Sárospataku, polemizuje na tému prevezenia a uloženia telesných pozostatkov Františka Rákoci II. Navrhuje mestečko Sárospatak