A tőketerebesi kastély renoválása
Článok prináša informáciu o reštaurovaní kaštiela Andrášiovcov v Trebišove v roku 1885. V tomto čase sa rodina zdržiavala dlhodobo v Afrike a opravy skončili tak, že leto už mohla rodina - tak ako po iné roky - stráviť v Trebišove. Zmienka o tom, že v tom roku bol na návšteve v trebišovskom kaštieli aj samotný kráľ