Tanitói gyűlés - P.L. [= Pánthy, Lajos]
Kalvínske učiteľské združenie obvodu Oborín malo 25. mája 1904 v Bánovciach nad Ondavou riadne valné zhromaždenie. Schôdzu otvoril obvodný predseda združenia Pavol Váradi - kalvínsky učiteľ v Drahňove. Vzorovú vyučovaciu hodinu dejepisu predviedol Ľudovít Pánthy, kalvínsky učiteľ v Bánovciach nad Ondavou. Na záver sa dohodli na najbližšom stretnutí v Malčiciach (r. 1905)