Gálszécs pusztulása
Opis veľkého požiaru v Sečovciach 12. júna 1904, ktorý vzbĺkol v doobedňajších hodinách. Zhoreli sklady obchodníkov, veľkosklady s obilím, tabaková burza a okrem obyvateľov Kochanoviec nik neprišiel na pomoc. Požiar sa nedarilo uhasiť a až po polnoci došla správa zo Sátoraljaújhely že posielajú vojsko. Títo sa rozbehli po okolitých dedinách pre vodu a pre ľudí. Sečovce súdobo nemali vlastný hasičský zbor. Škoda bola vyčíslená nad 1/2 milóna korún