Itélet az árvakassza sikkasztás ügyében
Text súdneho rozhodnutia (uverejňovaného na pokračovanie) vo veci defraudácie peňazí (cez 100 tisíc korún) z pokladnice sirotskej stolice Zemplínskej župy. Menovitý postih úradníkov, ktorí nedokázali predísť tomuto