Itélet az árvakassza sikkasztás ügyében V
Text súdneho rozhodnutia (uverejeňovaného na pokračovanie) vo veci defraudácie peňazí (cez 100 tisíc korún) z pokladnice Sirotskej stolice Zemplínskej župy. Menovitý postih úradníkov, ktorí nedokázali predísť tomuto