A gálszécsi tűzvész - Alexander Nemes
Poďakovanie [z pera hlavného slúžneho Sečoviec] za to, že na základe vyčíslených škôd po obrovskom požiari 12. júna 1906 sa rozbehla dobročinnosť. Grófi Teodor a Gejza Andrášiovci venovali po 500-500 korún. Poďakovanie patrí aj všetkým, ktorí sa zapojili do hasenia