Püspöki látogatás Ujhelyben
Referát o návšteve košického rímskokatolíckeho biskupa Dr. Žigmunda Bubiča 13. júna 1904 v Sátoraljaújhely. Menovaný navštívil prv v Bodrogolaszi (dnes Maďarsko) grófa Elemíra Lónyayho a jeho manželku belgickú princeznu Stefaniu. V Sátoraljaújhely bol hosťom u hlavného župana a následne odcestoval do Michaloviec na birmovku