A Felsőzempléni ev. ref. egyházmegye uj tisztikara
Hornozemplínsky evanjelický reformovaný dištrikt [kalvíni] - po 10 ročnom pôsobení predstvenstva nastupuje výmena. Došlo hlasovanie z 29 presbytérií. Výsledok je zvolenie dekana Jozefa Huttku, farára v Bánovciach nad Ondavou. Menoslovy ďalších zvolených hodnostárov