Fürdői levél Pőstyén, 904, júl. 10. - K.
List v ktorom sa píše o tom, že Piešťanom sa dostalo neslýchaného rozvoja. Nárast veľkopanských návštevníkov. Prehľady od roku 1895-1901, ako aj prehľad súdobo prítomných (menovite)