A nagymihályi mümalom leégett
Správa o tom, že v Michalovciach 13. júla 1904 vypukol veľký požiar na 3. poschodí valcového mlyna grófa Alexandra Sztárayho. Mlyn vyhorel do tla - škoda vyčíslená nad 280 tisíc korún. Majiteľ dá postaviť mlyn nanovo