Választások az izr. hitközségben az ellenzék győzöt
Pre dlhotrvajúce spory v židovskej náboženskej obci v Košiciach voľby vyhrala opozícia proti starému vedeniu 114 hlasmi oproti 44. Menoslov zvolených činovníkov