Konrády Lajos plébános instalációja
O slávnostnej inštalácii Ľudovíta Konrádyho nového košického farára, kanoníka 15. februára 1914 v košickom Dóme sv. Alžbety. Obrad previedol opát-kanonik Karol Belky