Személyzeti változások a jászóvári premontnoki rendben
Po odchode Valéra Lugera do dôchodku jasovský prepošt-prelát menoval priorom rádu Alfonza Novotného, riaditeľom Norbertinuma v Budapešti Ervina Karsaiho. Košickým majordómom-riaditeľom Adorjána Szabó-a a o.i. košickými profesormi Vojtecha Erdődiho, Virgila Kolumbána a Őzséba Vécseyho. Prefektami košického konviktu sa stali Eduard Filó, Dr. Lórand Szopek a Guida Steiba. Profesorom v Rožňave sa stal Ákos Borcsányi