Hodobay Andor meghalt
Správa o smrti kanonika Gréckokatolíckej eparchie v Prešove, bývalého biskupského vizitátora v Amerike, iniciátora na zavedenie maďarského jazyka do gréckoktaolíckych bohoslužieb