A plébániáról
Opát-kanonik Karol Belky prevzal vedenie farského úradu v Košiciach (pod odstúpení Ľ. Konrádyho) a dočasne ho odovzdal kaplanovi Štefanovi Cselényimu, ktorý súčasne rediguje cirkevné noviny "Egyházi tudósitó" (Cirkevný spravodaj)