Egyházi közgyülés Rankon
-pod predsedníctvom zástupcu dekana Štefana Homolu. O.i. si uctili pamiatku , hrdinskou smrťou padlého herľanského evanjelického a.v. farára Michala Lukácsika. Správou farnosti poverili farára vo Vyšnej Kamenici Ľudovíta Alta a na zaplnenie farnosti vypíšu výberové konanie